Ένας κόσμος γεμάτος μαγικό φως!

Καρνεόλιο

 

 

Το καρνεόλιο είναι μια σταθεροποιητική πέτρα. Είναι ένας πολύ καλό λίθος για γυναίκες που οδηγούν και είναι πολύ απασχολημένες και μερικές φορές έχουν περίπλοκη ζωή.  Το καρνεόλιο σας δίνει κίνητρα και μεγάλη αντοχή. Είναι ιδανικός λίθος για τις γυναίκες που έχουν απαιτητικές σταδιοδρομίες και υποχρεούνται να δημιουργούν τακτικά δημιουργική παραγωγή.


Είναι επίσης ιδανικός για γυναίκες που εργάζονται σε δημιουργικά έργα ή τέχνες, καθώς και για γυναίκες που έχουν πάθος για χορό, μουσική, τέχνη ή δράμα.


Το καρνεόλιο είναι ο  λίθος της αλήθειας, της αγάπης και της πίστης, ως εκ τούτου είναι ιδανικός αν θέλετε να έχετε στη ζωή σας ειλικρίνεια, περισσότερη αγάπη και περισσότερη αφοσίωση!

Θα σας δώσει θάρρος και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα κρυμμένα ταλέντα σας. Θα φέρει περισσότερη θετικότητα στη ζωή σας, θα αισθανθείτε πιο ενεργητικός και αισιόδοξος και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα τραύματα του παρελθόντος.

Θα εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και θα μάθετε να βλέπετε τη ζωή σας και τον κόσμο στον οποίο ζείτε μόνο από μια σωστή οπτική γωνία. Βοηθά επίσης, να αποδεχτείτε τους φυσικούς κύκλους της ζωής, όπως για παράδειγμα τα γηρατειά, την ιδιότητα του γονιού,  την απώλεια ανθρώπων που αγαπάτε.

Στον τομέα της υγείας βοηθά τα προβλήματα που αφορούν τη μήτρα, τον κόλπο, τον τράχηλο, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες , ανακουφίζει τους πόνους της εμμηνόρροιας, τις κράμπες και άλλους πόνους που προκαλούνται από τα έμμηνα.

Στην οικονομική ζωή, το καρνεόλιο προσελκύει καλή τύχη, αφθονία και ευημερία. Εάν θέλετε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στις συναλλαγές σας με τα χρήματά σας και τις επιχειρηματικές σας δουλειές, βάλτε το καρνεόλιο στη ζωή σας!
Είναι ένας λίθος για ευημερία και καλή τύχη, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ ισχυρός λίθος για προστασίας. Σας παρέχει ασφάλεια από βλάβες και άλλες ατυχίες, παρέχοντας ταυτόχρονα υγεία στο σώμα και στο μυαλό.
Το καρνεόλιο θα διατηρήσει τα επίπεδα των κινήτρων σας ψηλά και θα κρατήσει το μυαλό σας γρήγορα και σε εγρήγορση. Θα σας γεμίσει με πάθος και ενθουσιασμό για αυτό που κάνετε και θα σας δώσει μεγάλες εμπνεύσεις για αρκετό χρονικό διάστημα.

Για την αγάπη και  τις σχέσεις με τους άλλους, είναι πολύ ισχυρό. Αν ψάχνετε για αγάπη, αν θέλετε να κρατήσετε την αγάπη στη ζωή σας, αν θέλετε μια ευκαιρία στην αγάπη, τότε αυτός ο λίθος είναι τέλεια για σας!
Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να συμβεί στην συναισθηματική ζωή σας, θα λάβετε βοήθεια από το λίθο αυτό, περιβάλλοντάς σας με το φως και τις αγνές ενέργειές του, για να προσελκύσετε την αγάπη και τον ρομαντισμό στην αύρα σας. Επίσης, θα αποκαταστήσει την αγάπη και το ρομαντισμό στη σχέση σας.
Μπορεί επίσης να σας φέρει περισσότερη τύχη στην αναζήτηση του τέλειου συντρόφου, προστατεύοντάς σας από απογοητεύσεις. Θα αποκαταστήσει την αυτοπεποίθηση και την πίστη σας στην δύναμη της αγάπης. Θα εντείνει τα συναισθήματά σας, με καλό τρόπο, θα διαλύσει την ψυχική εξάντληση. Και το σημαντικότερο, θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και θα σας κάνει να είστε έτοιμος να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις που μπορεί να φέρει η αγάπη.

Το καρνεόλιο θα προστατεύσει εσάς και τη σχέση σας από τη ζήλια, τον θυμό, τη δυσαρέσκεια και τον φόβο, θα θεραπεύσει την κατάθλιψη, τη μοναξιά και άλλα συναισθηματικά προβλήματα. Θα σας φέρει ειρήνη και ηρεμία και θα προωθήσει την φιλία.
Και μην ξεχνάτε πως το καρνεόλιο είναι λίθος του πάθους και της σεξουαλικότητας. Τοποθετημένος στο χώρο σας, δημιουργεί αισθησιακό περιβάλλον και προσελκύει το σεξουαλικό πάθος!

Υπάρχει ένα μυστικό στο πώς θα χρησιμοποιήσετε το καρνεόλιο για καλύτερα αποτελέσματα. Όταν βάζετε καρνεόλιο στην μπροστινή πόρτα σας, θα προσκαλέσετε περισσότερη ευημερία και αφθονία στο σπίτι σας. Τοποθετήστε καρνεόλιο στο κεντρικό μέρος του σπιτιού σας και θα φέρουν ισορροπία, ειρήνη και αρμονία σε όλους εκείνους που κατοικούν σε αυτό. Αν το βάλετε στη δυτική πλευρά του σπιτιού σας, θα προωθήσει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Εάν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερη τύχη και επιτυχία, θα πρέπει να το βάλετε στη νότια πλευρά του σπιτιού ή του γραφείου σας. Το καρνεόλιο είναι ένας λίθος ανανέωσης που φέρνει συνεχόμενα την ευτυχία και την επιτυχία στον κάτοχό του!