Ένας κόσμος γεμάτος μαγικό φως!

Αχάτης

 

 

Ο αχάτης έχει μια ενισχυτική και σταθεροποιητική ενέργεια που θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητα, θα ισορροπήσετε τις ενέργειές σας και να τις κατευθύνετε κατάλληλα.
Οι ενέργειες του αχάτη θα σας ηρεμήσουν και θα σας ανυψώσουν. Ακόμα κι αν έχετε μια πολύ απασχολημένη και ιδιόρρυθμη μέρα, θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε και να βρείτε την ειρήνη.


Ο λίθος εξασφαλίζει επίσης ότι οι θετικές ενέργειες θα διαρρέουν μέσα σας χωρίς διακοπή. Θα σας κρατήσει ενεργοποιημένο και ενισχυμένο με θετική αίσθηση. Οι αρνητικές ενέργειες θα διαλυθούν και θα προστατευθείτε από κάθε αρνητική επίθεση στο σώμα, την καρδιά, το μυαλό και το πνεύμα σας.
Αναφορικά στην θεραπευτική, ο αχάτης είναι μια χρήσιμος στην εγκυμοσύνη και βοηθά στην γαλουχία. Είναι γνωστό ότι είναι ιδανικός για τα μάτια και επούλωση του δέρματος. Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενειών και ερεθισμών που σχετίζονται με το δέρμα.
Στην οικονομική ζωή και στα χρήματα φέρνει αφθονία και πληρότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Βοηθά στην επιτυχία όλων των οικονομικών στόχων σας.
Ο αχάτης σας προτρέπει να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες με σοφία και εξουσία, σας καθοδηγεί στη λήψη καλύτερων αποφάσεων χωρίς να θέσετε τα οικονομικά σας σε μια επισφαλή κατάσταση και προσελκύει πολλές θετικές ενέργειες που θα σας κρατήσουν ενθουσιασμένο και ενεργό στις οικονομικές σας δουλειές!

Όσον αφορά τα συναισθηματικά και τις σχέσεις, δίνει καταπραϋντική και θετική επίδραση στα συναισθήματά σας, ο θυμός δεν διαρκεί πολύ και διατηρείτε θετική στάση ακόμη και αν περνάτε μέσα από κάτι δύσκολο στη σχέση σας, υποστηρίζοντας τις πεποιθήσεις σας ότι όλες οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε είναι προσωρινές.
Θα σας δώσει τη διαβεβαίωση ότι αυτό που δεν σας σκοτώνει θα σας κάνει μόνο ισχυρότερο. Ο αχάτης θα προωθήσει τη σταθερότητα στη σχέση σας και θα αφαιρέσει τη συναισθηματική δυσαρμονία.
Σας επιτρέπει να μιλήσετε για πράγματα που σας κάνουν δυστυχισμένους, σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε τα λάθη σας και να δώσετε στη σχέση σας μια άλλη τροπή.
Θα γίνετε επίσης πιο ασφαλείς για τον εαυτό σας και θα αντιμετωπίζετε το απροσδόκητο με αυτοπεποίθηση.
Ο λίθος αυτός θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την αρνητικότητα και πώς να αφήσετε το θυμό σας, να επεκτείνετε την αγάπη στην καρδιά σας και να συγκεντρώσετε το θάρρος για να κάνετε μια νέα αρχή. Θα σας εμπνεύσει να γεμίσετε τη ζωή σας με μόνο καλά και υπέροχα πράγματα.
Ο αχάτης συμβολίζει τη συναισθηματική αντοχή. Κάθε σχέση αντιμετωπίζει προβλήματα και προκλήσεις. Με τη βοήθεια αυτού του λίθου, θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε όλες τις δοκιμασίες και να γίνετε καλύτεροι!
Θα προωθήσει την ωριμότητα στις αποφάσεις σας, θα προωθήσει την πίστη στον γάμο σας και την εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Θα ενισχύσει τους δεσμούς σας και θα αυξήσει την αγάπη που αισθάνεστε για το σύντροφό σας.
Οι ενέργειες του αχάτη θα φέρουν ησυχία και ηρεμία, θα καθαρίσουν το μυαλό σας και θα βοηθήσουν να φύγει ότι περιττό από την καρδιά σας δίνοντας ευτυχία και αποδοχή.