Ένας κόσμος γεμάτος μαγικό φως!

Αμέθυστος

 

 

Από θεραπευτικής πλευράς, ο Αμέθυστος είναι ένας εξαιρετικός λίθος για την ενίσχυση της φυσικής ζωτικότητας, ειδικά μετά από χημειοθεραπεία, ακτινοβολία ή φαρμακευτικές θεραπείες. Είναι ένας θεραπευτής σε φυσικό επίπεδο επειδή μπορεί να ενισχύσει τα επινεφρίδια, τα αναπαραγωγικά όργανα και την καρδιά.

 

Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία των διαταραχών που επηρεάζουν τους πνεύμονες, το πάγκρεας και τον σπλήνα. Μπορεί επίσης να τονώσει τη γονιμότητα και να βοηθήσει στη θεραπεία των συνθηκών που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα.

Ο αμέθυστος μπορεί να λειτουργήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επιτύχετε ταχεία ανάκαμψη από μια σοβαρή ασθένεια. Μπορεί να είναι αποτελεσματική όταν πρόκειται για αναγέννηση κυττάρων.

Στα συναισθηματικά ζητήματα, βοηθά στο να φανερώσει τον αληθινό σας εαυτό χωρίς επιρροές τρίτων, φτιάχνει μια σωστή σχέση με τον εαυτό με ειλικρίνεια και φέρνει την πραγματική ευτυχία και ικανοποίηση.

Οι ενέργειες του λίθου θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και θα ξέρετε τι πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους και πώς θέλετε να αγαπάτε.
Ο Αμέθυστος θα τονώσει την καρδιά σας και θα ανοίξει τον εαυτό σας με περισσότερη αγάπη.

Μπορεί να εξαλείψει τις καταστρεπτικές ενέργειες και ιδέες και να τις αντικαταστήσει μόνο με καταφατικές, ενδυναμωτικές και αναζωογονητικές.
Μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα συναισθηματικά σας ζητήματα και να τα ξεπεράσετε. Μπορεί να φέρει τα κρυμμένα ή κατασταλμένα συναισθήματά σας στην επιφάνεια, να θεμελιώσει μια πιο ειλικρινή επικοινωνία.