Ένας κόσμος γεμάτος μαγικό φως!

Βρυώδης αχάτης

Ο δενδρίτης (Βρυώδης αχάτης) είναι ένας αχάτης με δενδριτικές βρυώδεις προσμείξεις από οξείδια μαγγανίου. Ανήκει στην οικογένεια των τεκτοπυριτικών του χαλκηδόνιου (ομάδα SiO2). Είναι ένας εξαιρετικός λίθος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσωπικό τάλισμαν στο να βοηθήσει το σώμα να αποκτήσει σωματική, συναισθηματική και πνευματική δύναμη. Θα σας δώσει αντοχή να χειριστείτε όλες τις υποθέσεις σας, θα αυξήσει την προσωπική σας δύναμη!

Περισσότερα: Βρυώδης αχάτης

Ομ Μάνι Πάντμε Χουμ

Το "Ομ Μάνι Πάντμε Χουμ" είναι ένα από τα πιο γνωστά μάντραμ που αναφέρονται μεταξύ όλων των παραδόσεων των θρησκειών. Δεν παίζει κανένα σπουδαίο ρόλο αν είναι βουδιστής μοναχός ή ασκούμενος ή ζει στις ερήμους της Μογγολίας ή όπου αλλού, αυτό το μάντραμ ακούγεται συχνά. Είναι το μάντραμ της παρηγοριάς, της συμπόνιας και του ελέους.

Περισσότερα: Ομ Μάνι Πάντμε Χουμ

Καρνεόλιο

 

 

Το καρνεόλιο είναι μια σταθεροποιητική πέτρα. Είναι ένας πολύ καλό λίθος για γυναίκες που οδηγούν και είναι πολύ απασχολημένες και μερικές φορές έχουν περίπλοκη ζωή.  Το καρνεόλιο σας δίνει κίνητρα και μεγάλη αντοχή. Είναι ιδανικός λίθος για τις γυναίκες που έχουν απαιτητικές σταδιοδρομίες και υποχρεούνται να δημιουργούν τακτικά δημιουργική παραγωγή.

Περισσότερα: Καρνεόλιο

Αχάτης

 

 

Ο αχάτης έχει μια ενισχυτική και σταθεροποιητική ενέργεια που θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητα, θα ισορροπήσετε τις ενέργειές σας και να τις κατευθύνετε κατάλληλα.
Οι ενέργειες του αχάτη θα σας ηρεμήσουν και θα σας ανυψώσουν. Ακόμα κι αν έχετε μια πολύ απασχολημένη και ιδιόρρυθμη μέρα, θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε και να βρείτε την ειρήνη.

Περισσότερα: Αχάτης

Αμέθυστος

 

 

Από θεραπευτικής πλευράς, ο Αμέθυστος είναι ένας εξαιρετικός λίθος για την ενίσχυση της φυσικής ζωτικότητας, ειδικά μετά από χημειοθεραπεία, ακτινοβολία ή φαρμακευτικές θεραπείες. Είναι ένας θεραπευτής σε φυσικό επίπεδο επειδή μπορεί να ενισχύσει τα επινεφρίδια, τα αναπαραγωγικά όργανα και την καρδιά.

Περισσότερα: Αμέθυστος

Χαολίτης

 

Ο Χαολίτης είναι μια πέτρα ευαισθητοποίησης.
Αν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, τους ανθρώπους, τον κόσμο και την ίδια τη ζωή, ο Χαολίτης πρέπει να χρησιμοποιείται αυτόν τον λίθο!
Θα σας δώσει το δώρο της σοφίας και του διαφωτισμού. Μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με υψηλότερες σφαίρες και να αφαιρέσετε τα πέπλα που εμποδίζουν τις αλήθειες στη ζωή σας.

Περισσότερα: Χαολίτης