Ίλχι!Ευτυχία
Πίσω στο: Μαγικά λάδια
PDFΕκτύπωση

Ζωδιακά λάδια

Κωδικός Προϊόντος: zodiac-oils
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τα 12 μαγικά λάδια!
24h.gif
Τιμή
Τιμή πώλησης 21,00 €
ποσότητα φόρου 4,07 €
Shape Tooltip
Περιγραφή

Τι προσφέρει με λίγα λόγια, το λάδι του κάθε ζωδίου:

Κριός
Ένα μαγικό λάδι που βοηθά στην πίστη, την ευημερία, την καλοζωία, την επιτυχία, την συμπάθεια ανάμεσα στα άτομα. Δίνει κουράγιο, προστασία και οικονομική άνοδο, ενισχύει την ψυχική δύναμη, φέρνει ειρήνη και φρόνηση. Απομακρύνει τον ανταγωνισμό και την έντονη παρόρμηση.

Ταύρος
Ένα μαγικό λάδι που βοηθά στην αντοχή και την ρώμη, προσελκύει την τύχη και την αρμονία ανάμεσα στα ζευγάρια, απομακρύνει τα ατυχή γεγονότα και ατυχήματα, φέρνει εύνοια και τύχη στα χρήματα. Προωθεί τη θαλπωρή και την έμπνευση, προστατεύει από τα απρόβλεπτα γεγονότα.

Δίδυμοι
Ένα μαγικό λάδι για ανάπτυξη της θετικής σκέψης, της ηρεμίας και γαλήνης. Διώχνει το άγχος, επιδρά θετικά στις διαπροσωπικές σχέσεις προσελκύοντας την πίστη και την εμπιστοσύνη. Εξασφαλίζει την αρμονία, την αυτοσυγκέντρωση, την ειρήνη και την προστασία.

Καρκίνος
Ένα μαγικό λάδι για αγάπη, τύχη, χαλάρωση, ηρεμία και ανακούφιση. Φέρνει την αγάπη στους μοναχικούς ανθρώπους. Φρουρεί ενάντια των οικογενειακών προβλημάτων, βοηθά στην οικονομική ανάπτυξη και ενισχύει τον ερωτικό τομέα.

Λέων
Ένα μαγικό λάδι για επιτυχία, δύναμη, υγεία, ψυχικές δυνάμεις, τύχη, προστασία, αγάπη. Ελκύει τα χρήματα και την καλή τύχη. Ευνοεί την εργασία και τις οικονομικές αναπτύξεις. Βοηθά στην αγάπη.

Παρθένος
Ένα μαγικό λάδι για χρήματα, ευημερία, οικονομική άνθιση ενίοτε και στα τυχερά παιχνίδια, σοφία, αφθονία. Δίνει προστασία και αφοσίωση, διόραση και μαντική.

Ζυγός
Ένα μαγικό λάδι για έντονη βοήθεια στις καθημερινές σχέσεις, στις συμφωνίες και τη χαρά. Βοηθά στα εργασιακά, φέρνει διαφωτισμό και σκέψεις με σαφήνεια. Αρμονία στην αγάπη.

Σκορπιός
Ένα μαγικό λάδι που βοηθά στις μεταφυσικές αναζητήσεις, στην περισυλλογή. Παρέχει ψυχική προστασία. Ενισχύει την ανάπτυξη, την επιτυχία, την προκοπή και τον προσωπικό μαγνητισμό. Βοηθά σε θέματα υγείας του ζωδίου, κρατά σε ισορροπία τον πνευματικό κόσμο.

Τοξότης
Ένα μαγικό λάδι για ενέργεια, πνευματική ανάπτυξη, πνευματισμό, επιτυχία, υγεία, ψυχικές δυνάμεις. Ενισχύει τις θεραπευτικές αγωγές, ελκύει τα χρήματα, παράγει προστατευτικές δονήσεις. Προσελκύει την οικονομική άνθιση και την επιτυχία.

Αιγόκερως
Ένα μαγικό λάδι που ενισχύει την αγάπη, την χαρά και τον ενθουσιασμό στη ζωή. Ιδιαίτερα βοηθά στον αγώνα της καθημερινότητας, διώχνει τις αντιθέσεις και τα νεύρα.

Υδροχόος
Ένα μαγικό λάδι για προστασία, προφύλαξη, εξαγνισμό. Φέρνει γαλήνη, σοφία και φρόνηση. Κατάλληλο για την ενίσχυση της εργασίας, την οικονομική επέκταση. Προσελκύει την αγάπη, τις επιτυχημένες συμφωνίες, την αρμονία στις σχέσεις και το γάμο.

Ιχθείς
Ένα μαγικό λάδι για αγάπη, χρήματα, προφητικά όνειρα, ψυχικές δυνάμεις. Φέρνει την γαλήνη και την ηρεμία. Κατάλληλο για διαλογισμό. Διώχνει την προσωπική θλίψη και δυστυχία.Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.