Ένας κόσμος γεμάτος μαγικό φως!

PDFΕκτύπωση

Αίμα του Δράκου

Κωδικός Προϊόντος: Dragon-blood
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Για όλα τα ξόρκια
24h.gif
Τιμή
Τιμή πώλησης 24,00 €
ποσότητα φόρου 4,65 €
Περιγραφή
 Είναι μια κόκκινη ρητίνη από τους καρπούς του δένδρου του φοινικού ινδικού κάλαμου. Ανήκει στον πλανήτη Άρη και στο στοιχείο της φωτιάς. Επιδρά στα ζώδια Κριός, Σκορπιός και Τοξότης. Το κόμμυ Αίμα του Δράκου (Draco Daemonorops) είναι μια κόκκινη πολύτιμη ρητίνη που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην θεραπευτική, όσο και στην μαγεία. Είναι μια φωτεινή κόκκινη έκκριση ρητίνης που προέρχεται από τα φρούτα και τους μίσχους του δένδρου.

Χρησιμοποιείται σε όλες τις εργασίες μαγείας. Έχοντας πολλές μυστικές και πνευματικές ιδιότητες, εφαρμόζει αρμονικά στο διαλογισμό, στο λύσιμο μαγείας, στο καθάρισμα χώρου. Ακόμα, λόγω της αριανής φύσης, ταιριάζει άψογα σε κάθε εργασία που στοχεύει στο άνοιγμα της τύχης, την επιτυχία, την αγάπη, τον έρωτα και την προστασία από την αρνητικότητα. Ένα κλασσικό μείγμα καθαρισμού χώρου από κάθε αρνητικότητα, είναι να βάλετε σε ίσα μέρη Αίμα του Δράκου και φασκομηλιά και να δουλέψετε με αυτό το θυμίαμα. Επίσης, μια απλή πρακτική καθαρισμού είναι να διαλύσετε ένα κομμάτι στο λουτρό και έτσι μπορείτε να κάνετε έναν ισχυρό καθαρισμό. Κρατήστε ένα κομμάτι κάτω από το κρεβάτι σας για να θεραπεύσετε τα ερωτικά προβλήματα. Μεταφέροντας μαζί σας ένα κομμάτι, φέρνει καλή τύχη. Ένα κομμάτι από Αίμα Δράκου που προστίθεται σε διάφορα λιβάνια, αυξάνει τη δύναμή τους.
Το Αίμα του Δράκου χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή της μαγικής μελάνης «Αίμα του Δράκου». Σας προσφέρουμε δωρεάν την συνταγή για να φτιάξετε αυτήν την πανίσχυρη μελάνη, με την οποία μπορείτε να γράψετε όλα τα φυλακτά σας.. Λεπτομέρειες εδώ!Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Το κατάστημα Nooriya

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: Αστρολογία, χαρτομαντεία, φυλαχτά, γούρια, ξόρκια, λιβάνια, μπαχούρ, αρώματα, μαγικά λάδια, ενεργειακά κοσμήματα, κεριά, χειροποίητα προϊόντα, κουτιά κι άλλα πολλά!


 

Ακολουθήστε μας!

Το κατάστημα Nooriya στο Facebook και Hebrew and Arabic Talismans
Η παρουσία μας στα Blogs
Venus Spell EShop. Ηλεκτρονικό κατάστημα με θυμιάματα και φυλακτά από παλιά τυπικά της Γνώσης.
astro www Home Page Αστρολογία, αστρονομία, ταρώ, θρησκεία, μαγεία.